Vizidodzsem, vizicsata a Zamárdi Kalandparkban. Motoros vizidodzsemekből nagy kaliberű vízigéppisztollyal jól eláztathatjátok egymást!

Ezt imádni fogod! A "Kisbalatonon", kalandparkunk mesterséges taván motoros vízidodzsemekbe szállva, hatalmas vizicsatákat vívhatsz!

Már a vidámparkokon kívül is átélheted az izgalmas, ütközésekkel tarkított dodzsemes üldözést. A Balaton közeli Zamárdi Kalandpark saját tava ugyanis nemcsak dísz, itt kipróbálhatod milyen is a vizidodzsem.

A saját tervezésű és fejlesztésű vizidodzsem kicsik és nagyok egyaránt kedvelt szórakozása. A négy darab, egyenként két személyes járművet felszereltük egy-egy nagy keliberű vizipuskával, így izgalmas vizicsatákon küzdhetsz meg barátaiddal. A vizidodzsem kellemes kikapcsolódást nyújt a kalandpálya izgalmai után, vagy akár bemelegítéshez, adrenalin szinted növeléséhez is remek szórakozás.

A vizidodzsem használatához biztonságod érdekében mentőmellényt biztosítunk, így gondtalanul szelheted a hullámokat. Animátoraink itt is segítségedre lesznek, indulás előtt a stégen ellátnak néhány szükséges "harci taktikával". Azt viszont nem árt ha tudod, egy vizidodzsem csatát sem úszhatsz meg szárazon.

 Technikai tudnivalók:

  • vizidodzsem jegyet a kasszánál vagy a parkon belül, a vasútállomáson lehet váltani
  • egy kör 10 perc, 10 perc 1000 Ft / vizidodzsem
  • a vizidodzsemben mentőmellény használata mindenki számára kötelező
  • a vizidodzsem használatáról a stégnél adnak teljes körű tájékoztatást
  • egy dodzsembe max. 2 személy ülhet