Infoline

info@zkpmail.hu

+36 20 449 68 31

(Nyitvatartási időben hívható!)

Vizidodzsem

Ezt imádni fogod! A "Kisbalatonon", kalandparkunk mesterséges taván motoros vízidodzsemekbe szállva, hatalmas vizicsatákat vívhatsz!


Már a vidámparkokon kívül is átélheted az izgalmas, ütközésekkel tarkított dodzsemes üldözést. A Balaton közeli Zamárdi Kalandpark saját "mini Balatona" ugyanis nemcsak dísz, itt kipróbálhatod milyen is a vizidodzsem.


A saját tervezésű és fejlesztésű vizidodzsem kicsik és nagyok egyaránt kedvelt szórakozása. A négy darab, egyenként két személyes járművet felszereltük egy-egy nagy keliberű vizipuskával, így izgalmas vizicsatákon küzdhetsz meg barátaiddal. A vizidodzsem kellemes kikapcsolódást nyújt a kalandpálya izgalmai után, vagy akár bemelegítéshez, adrenalin szinted növeléséhez is remek szórakozás.


A vizidodzsem használatához biztonságod érdekében mentőmellényt biztosítunk, így gondtalanul szelheted a hullámokat. Animátoraink itt is segítségedre lesznek, indulás előtt a stégen ellátnak néhány szükséges "harci taktikával". Azt viszont nem árt ha tudod, egy vizidodzsem csatát sem úszhatsz meg szárazon.


 Technikai tudnivalók:
 

  • vizidodzsem jegyet a kasszánál vagy a parkon belül, a vasútállomáson lehet váltani
  • egy kör 10 perc / vizidodzsem 
  • a vizidodzsemben mentőmellény használata mindenki számára kötelező
  • a vizidodzsem használatáról a stégnél adnak teljes körű tájékoztatást
  • egy dodzsembe max. 2 személy ülhet

 

14°C

Kapcsolat:

www.zamardikalandpark.hu
Zamárdi kalandpark
info: +36 20 449-6831
info@zkpmail.hu
Copyright ® kaland-vár Kft.