www.zamardikalandpark.hu

A Zamárdi Kalandpark az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

Zamárdi Kalandpark Akadályok

A Zamárdi Kalandpark remek helyszín:

- csapatépítésre: kimondottan erre a célra hoztuk létre 2 csapatépítő pályánkat, ahol párhuzamosan akár 50-60 ember is tevékenykedhet. Továbbá a 6 felnőttpálya teljesítése is igazi kihívás. Bővebben itt!

- osztálykirándulásra: minden korosztály megtalálja a neki passzoló pályát, garantáltan felejthetetlen élmény. Bővebben itt!

- erdei iskolának: a Zamárdi Felüdülés Turistaszállóval karöltve komplett programot biztosítunk erdei iskoláknak. Bővebben itt!

- születésnapra: aktív, izgalmas és kalandos születésnap vár Rád, ha nálunk ünnepelsz. Nem csak Te, de a barátaid is sokáig fogják emlegetni a Te rendkívüli születésnapodat! Bővebben itt!

- és bármilyen rendezvényhelyszínként is bátran ajánljuk a Zamárdi Kalandparkot! Legyen szó családi vagy céges rendezvényről, esküvőről, vagy fotózásról, egy igazán különleges és eredeti helyszínre talált! Bővebben itt!

A Kalandpark közelében további számos izgalmas programlehetőség vár!
ÉLMÉNY+ Bővebben itt!

A Zamárdi Kalandpark előnyei:
 
kiváló elhelyezkedés: Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található
- szakképzett és igazán rugalmas csapat
- 35.000 négyzetméteren számos programlehetőség
- minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget
- a megszokottól, a hétköznapitól eltérő programlehetőség
- kivilágított pályák, így az idő nem akadály
- vendéglátás
- színvonalas kiszolgálás
- minden részletre odafigyelünk!