Outdoor csapatépítés a Balaton közeli Zamárdi Kalandparkban. Akár egyedi igényekre szabott program outdoor csapatépítéshez kialakított pályákon.

Az outdoor csapatépítés előnye az indoor (benti) tréningekkel szemben, hogy a szabadban zajlik. A munkaidő nagy részét az irodában, a 4 fal között töltjük, nem árt néha kiszakadni ebből a monoton környezetből.

Az outdoor csapatépítés számos olyan lehetőséget nyit meg, ami egy benti helyszínen nem megvalósítható. A fizikai kihívások elé állító csapatépítő pályáknak köszönhetően szokatlan, nem mindennapi helyzetek megteremtésére nyílik lehetőség az outdoor tréningek során. A csapatépítő program a szervezet működését meghatározó tényezők megfigyelésén túl fizikai igénybevétellel párosul. A mozgás, a sport jó esetben életünk fontos részét képezik, hangsúlyt fektetve ezzel az egészségtudatos életre.

                                     
 
A parkban található eszközök megfelelő lehetőséget biztosítanak az outdoor csapatépítés lebonyolítására. A csapatépítéshez kialakított pályák kizárólag csapatban, együttes erővel teljesíthetők. A csapatmunka során a szereplők képet kapnak egyéni és csapaton belüli működésükről. A csapatépítés önismeretnek sem utolsó, hiszen a komfortzónánkból kizökkenve, szokatlan helyzetekben figyelhetjük meg magunkat. Az outdoor csapatépítés során tiszta és egyértelmű döntést elváró kihívásokon keresztül, megfelelő nyitottsággal sokat tanulhatunk magunkról és egymásról, a csapatmunkából kifolyólag egymástól is.

Az ön- és csoportismereten túl ki kell emelni az outdoor csapatépítő tréningek magas élményfaktorát. Megismételhetetlen, közösségteremtő élményben lesz részünk és a közös élményekkel egymáshoz is közelebb kerülünk, így az outdoor csapatépítés hatására javulnak a munkakapcsolatok is.