www.zamardikalandpark.hu

Egyéb programlehetőségek a parkon kívül, hogy még teljesebb legyen a nap!

ÉLMÉNY+

Zamárdi Ring
Közvetlenül a park szomszédságában található a Balatonrégió legszebb, legszínvonalasabb GOKART pályája, amely a kalandpark programmal összekötve tökéletes kiegészítője lehet a csapatépítésnek. Kiváló, izgalmas csapatverseny bonyolítható le. 10 db 270 cm3 Honda motorral üzemelő 2006-ban 550 méter hosszúra bővített, érdekes vonalvezetésű, döntött kanyarú, nem síkterepű pálya. Köridő mérés a végén a legjobb kör kiemelésével. Egész futam alatt nyomonkövethető a versenyzők és a nézők számára is nagy elektromos kijelzőn és két darab monitoron.

Lézerharc
A park ideális helyszínül szolgál egy igazi lézerharc lebonyolításához.
A lézerharc a paintballhoz hasonló játék, azonban a lövések nem okoznak semmilyen fájdalmat.

Pusztaolimpia
Vicces, mozgalmas, tradícionális népi játékok sorozata, lovasbemutató
Talicskaszlalom, patkódobás, zsákban futás, nyárisí, stb. íjászat
Lovaskocsikázás

Military Park
A kalandparkból harci járművel viszik és hozzák a csoportot a Military Parkba!
A Zamárdiban található harcjármű park az egykori Magyar Néphadsereg által használt, szállító és harci járművek egyedülálló gyűjteménye. Egyedülálló azért, mert sehol máshol az országban nem találni ilyen teljes és jó állapotú eszközöket, és azért is, mert itt a látogatókra nem vonatkozik a múzeumokban szokásos “csak a szemnek” szabály. A múzeum jelszava: mindent a szemnek, mindent a kéznek!
A parkban a II. világháborúban használt harci járművek, valamint az 50-es, 60-as és 70-es években a Magyar Néphadseregben rendszeresített tankok, lánctalpas katonai járművek, kétéltűek, rakétakilövő állványok és egyéb harci eszközök, kézi fegyverek is megtekinthetők, kipróbálhatók. A harcászat technikája, ereje nem makettek, hanem igazi alkalmazott gépek révén ismerhető meg, így a látogató a megelevenedő történelem valódi részesévé válhat.
Vitorlázás
Ha Balaton, akkor vitorlázás! Vitorláshajók bérelhetők, érdekes játékos programokkal!