Infoline

info@zkpmail.hu

+36 20 449 68 31

(Nyitvatartási időben hívható!)

Rendezvény helyszín

Különleges helyszín, egyedi, emlékezetes céges, családi rendezvényekhez a Zamárdi Kalandpark remek választás! A Balaton közelsége pedig még vonzóbbá teszi, hogy jól döntsön!Tippek, milyen programhelyszínként jöhet szóba a Zamárdi Kalandpark?

Születésnap, névnap, családi nap, legénybúcsú, lánybúcsú, esküvő, csapatépítés, osztálykirándulás és még sorolhatnánk!

Céges rendezvény lehet outdoor csapatépítés, családi nap, vagy akár partnertalálkozó. A céges rendezvény célja minden esetben a közösségformálás és a közösségi élmény megélése, hogy együtt érezzük jól magunkat.

A céges rendezvények lehetnek kimondottan élményalapúak, vagyis, hogy egyszerűen csak érezze jól magát mindenki. De ennél több is rejlik a céges csapatépítésben a munkatársak kizökkenek a hétköznapok ritmusából, egy új, szokatlan környezetben ismerik meg önmagukat, egymást és közös működésüket. A csapatépítés során jól láthatóvá válnak a csapat személyiségjegyei. Például egy elkészült videófelvétel alapján a csapattagoknak konkrét, tényeken alapuló visszajelzésre nyílik lehetősége.

A parkon belül megrendezett programok mellett, külső céges rendezvényhelyszínek meglátogatásá is lehetséges. Ez lehet lovarda, vagy paintball pálya, de akár vitorlázással, sétahajózással is egybeköthető a céges rendezvény a Balaton közeli fekvésének köszönhetően.

Céges rendezvények esetében a jó hangulat a legfontosabb célkitűzés. A kalandpályák megmászása mellett számos kiegészítő, szórakoztató elemmel lehet színesíteni a programot.


- Vizidodgem
- PowerFan ugrótorony bátorságpróba
- Lovas és állatpark
- Bor és pálinka kóstoló
- Bortúra Badacsonyba túrahajóval
- Élmény gyórshajózás a Balatonon
- Túrahajózás a Balatonon
- Segway túra Zamárdiban


Céges rendezvények esetén, létszámtól, időtartamtól függően tudunk kedvezményt biztosítani. Teljes cateringet vagy kész menüt is tudunk biztosítani, előre egyeztetés esetén.Szabad az ötletelés! A helyszín adottságainak köszönhetően nyitottak vagyunk az újszerű, szokástól eltérő ötletek megvalósítására is!

A park akár 2-300 fő befogadására is alkalmas.

Bővebb információ, csoportos bejelentkezés:

info@zkpmail.hu
06 20 449 6831
06 20 449 6832
06 84 345 143


14°C

Kapcsolat:

www.zamardikalandpark.hu
Zamárdi kalandpark
info: +36 20 449-6831
info@zkpmail.hu
Copyright ® kaland-vár Kft.