Céges rendezvény a Balaton közelében - Zamárdi Kalandpark, egy különleges és kalandos céges rendezvényhelyszín.

Különleges helyszín, egyedi, emlékezetes céges, családi rendezvényekhez - a Zamárdi Kalandpark remek választás! A Balaton közelsége pedig még vonzóbbá teszi a Zamárdi Kalandparkot!

Rendezvényhelyszín

Tippek, milyen programhelyszínként jöhet szóba a Zamárdi Kalandpark?

Születésnap, névnap, családi nap, legénybúcsú, lánybúcsú, esküvő, csapatépítés, osztálykirándulás és még sorolhatnánk!

Céges rendezvény lehet outdoor csapatépítés, családi nap, vagy akár partnertalálkozó. A céges rendezvény célja minden esetben a közösségformálás és a közösségi élmény megélése, hogy együtt érezzük jól magunkat.

A céges rendezvények lehetnek kimondottan élményalapúak, vagyis, hogy egyszerűen csak érezze jól magát mindenki. De ennél több is rejlik a céges csapatépítésben: a munkatársak kizökkenek a hétköznapok ritmusából, egy új, szokatlan környezetben ismerik meg önmagukat, egymást és közös működésüket. A csapatépítés során jól láthatóvá válnak a csapat „személyiségjegyei. Például egy elkészült videófelvétel alapján a csapattagoknak konkrét, tényeken alapuló visszajelzésre nyílik lehetősége.

A parkon belül megrendezett programok mellett, külső céges rendezvényhelyszínek meglátogatásá is lehetséges. Ez lehet lovarda, vagy paintball pálya, de akár vitorlázással is egybeköthető a céges rendezvény a Balaton közeli fekvésének köszönhetően.

 Céges rendezvények esetében a jó hangulat a legfontosabb célkitűzés. A kalandpályák megmászása mellett számos kiegészítő, szórakoztató elemmel lehet színesíteni a programot:

  • Vizidodzsem
  • Pusztaolimpia, lovaglás
  • Bor- és pálinkakóstoló
  • Military program
  • Vitorlázás
  • Élmény gyórshajózás

 
Céges rendezvények esetén, létszámtól, időtartamtól függően tudunk kedvezményt biztosítani. Szabad az ötletelés! A helyszín adottságainak köszönhetően nyitottak vagyunk az újszerű, szokástól eltérő ötletek megvalósítására is!

A park akár 2-300 fő befogadására is alkalmas.